26.1.2003

(su) B-asunnon liesituulettimen viimeistely. Varaston ja teknisen tilaan väliseen 110mm suojaputkeen työnnetään nippu, jossa on 5x6mm2;n sähkökaapeli, 2 kpl RJ-kaapeleita ja kolme veden suojaputkea. Talon alla olevaan vesijohtoon laitetaan nippareilla pintaan itsesäätyvää lämpökaapelia. Katolla käydään tekemässä kattoluukun alle aukko harvalaudoitukseen. Samalla lämpöeristetään kaksi ilmastoinninputkea katolta viimeisen metrin matkalta. Uuniseppien asentajat kaakeloi A-asunnon takan ja saumaa B-asunnon takan.
Saumatessaan asentaja huomaa hiushalkeaman yhdessä laatassa. Hän naputtelee sen varovasti irti. Tarkalla silmällä hän löytää useita viallisia ja poistaa ne. Me emme mitään vikaa huomanneet, mutta kuulemma joskus olisi haljennut. Näihin tilataan uudet laatat, jotka asennetaan myöhemmin.

(Huom! Lisäys 2009: Kertaakaan ei ole vesiputki jäätynyt, eli tuo lämmityskaapeli on todella vain siltä varalta, että näin ei kävisi. Teknisessä tilassa on sitä varten johdonsuoja, josta sen saa kytkettyä tarvittaessa sähköihin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti