2.2.2009

Talomme perusideologia on: Perinteitä kunnioittaen mutta viimeisintä tekniikkaa järkevästi käyttäen. Vaikka seinissä on paperit muovien sijaan ja ulkomaalina on keittomaali, on talotekniikka modernia. Maalämpö, lämmöntalteenotto, varaavat takat, palo- ja murtosuojaus sekä älykäs valaistuksenohjaus. Valo-ohjausjärjestelmästä löydät lisää juttua täältä.

2 kommenttia:

  1. Aika kuvaava tuo kirjoitusten julkaisuväli. Kun talo tuli valmiiksi, niin sen jälkeen se onkin uutena vaivaton ja poissa mielestä. Toisinaan saattaa tulla mieleen jotain, mitä laittaa nettiin, kuten kävi kerran 2006 ja toisen kerran vuonna 2009. Jännä nähdä, josko remontoinnit ja sitä myöten uudet viestit alkavat pyöriä täällä joskus 2013. Siihen on sen verran monta vuotta, että ei vielä jaksa alkaa jännittämään.

    VastaaPoista
  2. Tervehdys! Juuri noinhan se menee. Kun kaikki on valmista, ei tulisi mieleenkään esim. kirjoitella blogiin "pikku jutuista". Seuraava isompi juttu voisi olla uudelleenmaalaus ehkäpä vuoden 2012 nurkilla. Aivan odotetusti keittomaali haalistuu vuosien saatossa, mutta mikä parasta: Mikään ei ole menossa pilalle kuten joidenkin maalien kanssa voi käydä.

    VastaaPoista